Védelmet kér a svájci hatóságoktól a csengeri örökösnő, aki Kósa Lajossal kavart valamit

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Továbbra is Svájcban van Szabó Gáborné. Ő az a csengeri illetőségű nő, aki Kósa Lajos fideszes miniszter szerint 1300 milliárd forint örökséget akart a gondjaira bízni, illetve 800 millió forint elutalásáról is megegyeztek Kósa miniszter édesanyjának.

A Független Hírügynökség szombaton interjút közölt Szabónéval, amelyből kiderül, hogy Szabóné Svájcban marad. Magyarországon körözik ugyan, de nemzetközi elfogatóparancs nincs ellene, úgyhogy ennek egyelőre nincs jogi akadálya. Mivel félti magát  - és Magyarországon lévő rokonait és ismerőseit is - védelmet kér a svájci hatóságoktól. Félelmeiről már előző interjújában is beszélt. 

Továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy hamarosan megkapja az örökségét, és elkezdi kifizetni azokat, akiknek tartozik. 

A héten többször kerestük Szabó Gáborné ügyvédjét, Helmeczy Lászlót, aki elsőre azt kérte, hogy később hívjuk, de azóta nem veszi fel a telefonját. (Független Hírügynökség)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.