Védelmet kér a svájci hatóságoktól a csengeri örökösnő, aki Kósa Lajossal kavart valamit

Továbbra is Svájcban van Szabó Gáborné. Ő az a csengeri illetőségű nő, aki Kósa Lajos fideszes miniszter szerint 1300 milliárd forint örökséget akart a gondjaira bízni, illetve 800 millió forint elutalásáról is megegyeztek Kósa miniszter édesanyjának.

A Független Hírügynökség szombaton interjút közölt Szabónéval, amelyből kiderül, hogy Szabóné Svájcban marad. Magyarországon körözik ugyan, de nemzetközi elfogatóparancs nincs ellene, úgyhogy ennek egyelőre nincs jogi akadálya. Mivel félti magát  - és Magyarországon lévő rokonait és ismerőseit is - védelmet kér a svájci hatóságoktól. Félelmeiről már előző interjújában is beszélt. 

Továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy hamarosan megkapja az örökségét, és elkezdi kifizetni azokat, akiknek tartozik. 

A héten többször kerestük Szabó Gáborné ügyvédjét, Helmeczy Lászlót, aki elsőre azt kérte, hogy később hívjuk, de azóta nem veszi fel a telefonját. (Független Hírügynökség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.