Egy New York-i postás 17 ezer levelet suvasztott el

A hatóságot 10 ezer ki nem kézbesített levelet Aleksey Germash otthonában találtak meg, 6 ezret az autójában, másik ezret pedig a munkahelyi öltözőszekrényében rejtett el. Volt olyan levél, amit még 2005-ben adtak fel, de azóta sem értek célba. 

Az 53 éves férfit csütörtökön őrizetbe vették, amiért stoppolta a leveleket. Germash azzal védekezett, hogy nagyon túlterhelt volt a sok levélt miatt. Hozzátette, hogy ami fontosnak tűnt, azt azért kivitte. (CNN)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.