Elfogatóparancsot adtak ki a csengeri nő ellen, akiről Kósa Lajos elhitte, hogy 1300 milliárdot örökölt

A rendőrség oldalán felkerült az elfogatóparancs alapján körözött személyek közé felkerült a Szabó Gáborné, aki arról vált ismerté, hogy Kósa Lajos elhitte neki, hogy a gondjaira bízna 1300 milliárd forintot, és még 800 milliót a miniszter édesanyjának is elutalna. A nőt most csalás miatt keresik. 

Szabóné még március végén hagyta el az országot, szombaton a Független Hírügynökségnek azt mondta, hogy jelenleg Svájcban tartózkodik, és mivel félti magát és Magyarországon maradt rokonait, ismerőseit, védelmet kér a svájci hatóságoktól.  Továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy hamarosan megkapja az örökségét, és elkezdi kifizetni azokat, akiknek tartozik. (FüHü)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.