Katalin már vajúdik

ÉLET
2018 április 23., 08:42
comments 224

Hétfőn reggel férjével együtt bevonult a kórházba Katalin cambridge-i hercegnő, hogy megszülje a Vilmos herceggel közös harmadik gyereküket - jelentette be a Buckingham palota.

A St Mary's Hospital előtt már egy rakás királyicsalád-fanatikus táborozik.

Katalinnak és Vilmosnak két gyereke van, a négyéves György és a kétéves Sarolta. A ma megszületendő gyerek az ötödik lesz a trónöröklési sorban Károly herceg, az édesapja, illetve a két nagyobbik testvére után. Ő lesz a 92 éves Erzsébet királynő hatodik dédunokája.

(via ABC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.