Orbán Viktor sárga csekken fizette be a 345 ezres bírságot

Közérdekű adatigényléssel fordult a K-Monitor a Nemzeti Választási Irodához, hogy megtudják, befizette-e már a miniszterelnök a 345 ezres büntetést, melyet azért róttak ki rá, mert a választások előtt óvodásokkal kampányolt. A kapott válaszból kiderül, Orbán Viktor a határidő lejárta előtt, sárga csekken, saját nevében fizette be a bírságot. Az összeg feltehetően komoly gondot okoz majd a család költségvetésében, a miniszterelnök saját bevallása szerint ugyanis mindössze 993 ezer Ft van feleségével közös bankszámláján. 

A büntetést egyébként láthatóan zokon vette, egy saját Facebook-oldalára posztolt videón háromszor is megalázta miatta Patyi Andrást, az NVB elnökét, aki sietve bocsánatot is kért a miniszterelnök úrtól.

(via 24.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.