Orbán Viktor sárga csekken fizette be a 345 ezres bírságot

POLITIKA
2018 április 23., 09:53

Közérdekű adatigényléssel fordult a K-Monitor a Nemzeti Választási Irodához, hogy megtudják, befizette-e már a miniszterelnök a 345 ezres büntetést, melyet azért róttak ki rá, mert a választások előtt óvodásokkal kampányolt. A kapott válaszból kiderül, Orbán Viktor a határidő lejárta előtt, sárga csekken, saját nevében fizette be a bírságot. Az összeg feltehetően komoly gondot okoz majd a család költségvetésében, a miniszterelnök saját bevallása szerint ugyanis mindössze 993 ezer Ft van feleségével közös bankszámláján.

A büntetést egyébként láthatóan zokon vette, egy saját Facebook-oldalára posztolt videón háromszor is megalázta miatta Patyi Andrást, az NVB elnökét, aki sietve bocsánatot is kért a miniszterelnök úrtól.

link Forrás

(via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.