Leszedték Orbán oldaláról az óvodában forgatott kampányvideót

POLITIKA
2018 április 04., 05:59
comments 86

Néhány nappal azután, hogy a Nemzeti Választási Bizottság elmarasztalta Orbán Viktort, amiért óvodát látogatott meg, és az ott készült felvételeket szülői beleegyezés nélkül kampánycélokra használta fel, levették a látogatásról szóló videót a miniszterelnök Facebook-oldaláról. A helyi választási bizottság először elutasította az ezzel kapcsolatos kifogásokat, a Momentum és az Együtt fellebbezése után a Nemzeti Választási Bizottság már úgy érezte, mégis van gond a dologgal.

Az NVB Orbánra és a vele kampányoló Czunyiné Bertalan Juditra fejenként 345 ezer forintos bírságot is kirótt.

Orbánnak nagyon össze kell húznia magát, ha ezt ki akarja fizetni, mert a vagyonnyilatkozata szerint csak 900 ezer forint megtakarítása van a feleségével közös számlán. De hátha ad majd neki kölcsön Mészáros Lőrinc. (Magyar Nemzet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.