A 444 nemsokára ötéves lesz és azt szeretnénk, ha szerepelnétek a szülinapi videónkban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Április 29-én, most vasárnap lesz öt éve, hogy pohárköszöntő és üdvrivalgás kíséretében elindult a 444.hu. Akkoriban még csak erre a kis egérlyukra volt pénzünk, de Szepesi Nikolett már akkor is zavarba jött tőlünk:

Mondjuk még mindig egy sufniban lakunk, de már öt éve működünk, úgyhogy úgy döntöttünk, csinálunk egy kérdezz-felelek videót, mint a nagy youtuberek, amiben az olvasóink kérdéseire fogunk válaszolni saját magunkkal kapcsolatban, kb. így:

Ha szeretnél valamit kérdezni a 444-ről a szerkesztőségtől, írj a 

negynegynegy.sarahah.com–ra

és lehet, hogy megválaszoljuk!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.