Andy Vajna lapja azt írja, a szintén kaszinós Szima Gábor nem tett elég pénzt a DVSC-be, amiről az NSO egy éve azt írta, Vajnáé lehet

futball
2018 április 25., 11:07
comments 67

Azt írja Andy Vajna bulvárlapja, a Borsonline, hogy a debreceni városháza megelégelte, hogy – a Vajnához hasonlóan szintén kaszinótulajdonos – Szima Gábor elnök nem tett annyi pénzt a DVSC-be, amennyiben megegyeztek, ezért felszólítják az elmaradt 88 millió forint kifizetésére. A lap szerint csütörtökön tárgyalja a debreceni közgyűlés a DVSC Futball Szervező Zrt. 2017. évi számviteli beszámolóját.

A lap úgy fogalmaz: „Kiderült, a Szima tulajdonában lévő nyíregyházi és debreceni kaszinót üzemeltető cégek – amelyek szintén résztulajdonosai a Lokit üzemeltető gazdasági társaságnak – csak a tulajdoni hányad szerinti 24 százalékos osztalékot fizették meg – tájékoztatta a Borsot a debreceni önkormányzat.”

A Bors azt is írja, hogy a klubelnök egy ingatlanközvetítő cég segítségével 1,4 milliárd forintért árulja az egykori Epona Lovasfalut, amin van egy 58 szobás, 4 csillagos szálloda és a Club Hotel Hortobágy is. A lap úgy tudja, Szima több más érdekeltségét is pénzzé tenné.

photo_camera Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos a Miért jönnek a hollywoodi sztárok és produkciók Magyarországra? című háttérbeszélgetésen Budapesten, a Magyar Nemzeti Filmalap székházában 2017. február 7-én. Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Érdekes egybeesés, hogy a futballügyekben meglehetősen jól tájékozott kormányközeli sportnapilap, a Nemzeti Sport már egy éve arról írt, hogy hamarosan új tulajdonoshoz kerülhet a DVSC, ugyanis Szima Gábor kiszállhat, és „pletykák szerint” Andy Vajna érkezhet a helyére. A klub azóta sem került Vajna érdekeltségébe.

Kérdés: A kör bezárult? Cui prodest? Egy biztos: No mercy (alku nincs)!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt