Félholtra vertek egy férfit a Liverpool-Roma meccs előtti balhéban

Válságos állapotban van az az 53 éves férfi, akit a Liverpool-Roma meccs után támadtak meg az Anfield stadionon kívül. A két csapat közti összecsapás már a mérkőzés előtt elkezdődött.

A támadás miatt egy 25 és egy 26 éves férfit vettek őrizetbe gyilkossági kísérlet miatt. A megtámadt Liverpool-szurkoló súlyos fejsérülést szenvedett. A szemtanúk szerint egy övvel ütötték, majd a földre zuhant. A meccs előtti balhé miatt összesen hét férfit vettek őrizetbe. (BBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.