Münchenben győzte le a Real Madrid a Bayernt a BL-elődöntőben

bajnokok ligája
2018 április 25., 20:40
comments 75

2-1-re nyert a Real Madrid a BL-elődöntő első meccsén a Bayern München otthonában.

Joshua Kimmich a 27. percben szerezte meg a vezetést ezzel a góllal a Bayernnek:

link Forrás

A 44. percben a Real balhátvédje, Marcelo egyenlített:

link Forrás

Az 56. percben pedig a csereként beállt Asensio vezetést szerzett Rafinha labdavesztése után:

link Forrás

Robbent már a 8. percben le kellett cserélni, és Boateng is lesérült az első félidőben. A továbbjutás ezzel még nem dőlt el, de a Bayernnek legalább két gólt kell lőnie Madridban. A győztes a Liverpool-Roma párharc továbbjutójával játssza majd a döntőt, ott 5-2 lett kedden.

Így álltak fel a csapatok:

Bayern: Ulreich, Kimmich, Boateng ( Sule 34.) , Hummels, Rafinha, Javi Martinez (Tolisso 75.), Robben, Müller, Rodriguez, Ribery, Lewandowski.

Kispad: Starke, Wagner, Sule, Thiago, Bernat, Rudy, Tolisso.

Real Madrid: Navas, Carvajal (Benzema 67.), Ramos, Varane, Marcelo, Modric, Casemiro (Kovacic 83.), Kroos, Lucas, Ronaldo, Isco ( Asensio 45.)

Kispad: Casilla, Vallejo, Benzema, Bale, Hernandez, Asensio, Kovacic

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.