Avicii megölhette magát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Avicii (polgári nevén: Tim Bergling) svéd dj a múlt pénteken 28 éves korában meghalt.

A családja most kiadott egy nyilatkozatot, amiben azt írják róla:

„Sokat küzdött a gondolataival az Értelemről, Életről és Boldogságról. Nem bírta tovább. Békére akart lelni.”

Avicii (Tim Bergling) svéd dj koncertje a Sziget Fesztivál harmadik napján, 2015. augusztus 14-én.Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Azt írják, Tim törékeny, nagyon érzékeny művész volt, aki egzisztenciális kérdésekre kereste a választ, nem volt való a zeneipari gépezetbe, és ugyan szerette a rajongóit, de nem bírta a reflektorfényt. A közlemény szerint Avicii azért hagyta abba a turnézást, hogy megtalálja az egyensúlyt a zenélés és a magánélet között.

A Rolling Stone mindez alapján arra következtetett, hogy Avicii vélhetően öngyilkos lett.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.