Avicii megölhette magát

GYÁSZ
2018 április 26., 16:56
comments 186

Avicii (polgári nevén: Tim Bergling) svéd dj a múlt pénteken 28 éves korában meghalt.

A családja most kiadott egy nyilatkozatot, amiben azt írják róla:

„Sokat küzdött a gondolataival az Értelemről, Életről és Boldogságról. Nem bírta tovább. Békére akart lelni.”

photo_camera Avicii (Tim Bergling) svéd dj koncertje a Sziget Fesztivál harmadik napján, 2015. augusztus 14-én. Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Azt írják, Tim törékeny, nagyon érzékeny művész volt, aki egzisztenciális kérdésekre kereste a választ, nem volt való a zeneipari gépezetbe, és ugyan szerette a rajongóit, de nem bírta a reflektorfényt. A közlemény szerint Avicii azért hagyta abba a turnézást, hogy megtalálja az egyensúlyt a zenélés és a magánélet között.

A Rolling Stone mindez alapján arra következtetett, hogy Avicii vélhetően öngyilkos lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt