Kim Dzsongun saját vécét visz a pénteki csúcstalálkozóra

külföld
2018 április 26., 11:30

Pénteken évtizedek óta először találkozik a dél-koreai elnök az észak-koreai vezető. Mun Dzsein és Kim Dzsonhun találkozójának napirendje már megvan, és a Quartz nemrég megírta azt is, hogy

Kim Dzsongun saját vécét is visz majd a találkozóra.

Ennek oka, hogy a legfőbb vezető széklete és vizelete fontos információkat tartalmaz Kim egészségi állapotáról, így pedig nem engedhetik meg, hogy a szar ellenséges kezekbe kerüljön.

Éppen ezért a diktátor soha nem használ mások számára is elérhető vécéket, konvojait gyakran kísérik olyan járművek, amikbe vécét építettek be, kizárólag neki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.