November 20-án jön George R. R. Martin új könyve

George R. R. Martin, egyebek közt a Trónok harca sorozatnak alapot adó Tűz és Jég dala regényciklus szerzője a Twitteren jelentette be, hogy november 20-án végre új könyvvel jelentkezik. Ez azonban még nem a Tűz és jég dala ciklus évek óta nagyon várt befejezőkötete lesz, hanem egy olyan regény, ami ugyan illeszkedik Westeros világába, de nem a már elkezdett történetet meséli tovább, hanem a regényciklusban kulcsszerepet kapó Targaryen-ház történetét mutatja be.

A Tűz és vér címet viselő új könyv a Tűz és jég dala eseményei előtt kb. 300 évvel játszódik, és egy olyan háborúról szól, ami majdnem örökre kiirtotta a Targeryen-családot.

Martin azt mondta, a könyv kézirata több mint 1000 oldalas, és hogy nem szabad a szó szoros értelemben regényként kezelni, inkább egy képzelt kontinens történelmét bemutató könyv lett.

A szerző korábban azzal hitegette rajongóit, hogy 2018-ban megjelenhet a Tűz és jég dalát lezáró regény, ez azonban - úgy tűnik - tovább várat magára. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.