Radics Giginek köszönhetjük Budapest dalát

zene
2018 április 27., 19:24
comments 79

Radics Gigi Budapest Szerelem című szerzeménye nyerte el leginkább a zsűri tetszését péntek este a Thália Színházban rendezett gálakoncerten. Mindez úgy történt, mert a Fővárosi Önkormányzat Budapest Dal 2018 néven pályázatot hirdetett. A közönségdíjat pedig Benji Bárhol járok című szám hódította el. A győztesek egy-egy millió forintot nyertek, az abszolút nyertes pedig egy éven át viselheti a Budapest Dal címet. A nyertes dal annyira exkluzív, hogy még a Youtu-be-on sincs fent, de a refrénje alapján vitathatatlan, hogy Budapestről szól:

Budapest
Ilyen egy mindent elsöprő szerelem.
Budapest
Bárhogy is változol, sose leszel idegen.
Budapest
Mámorító nyarak, józanító fagyok.
Budapest
Valahogy nálad érzem, hogy otthon vagyok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.