Avicii a TMZ szerint egy törött borosüveggel végezhetett magával

külföld
2018 május 01., 10:23
comments 73

"Avicii egy törött üveggel vágta fel az ereit" - írja a TMZ három névtelen, de a világhírű dj halálának körülményeit állítólag ismerő forrására hivatkozva. Mint írják, a forrásaik által elmondottak megerősítik azt, amire Avicii családja a halála után kiadott közleményében "világosan utalt", vagyis hogy a 28 éves villágsztár öngyilkos lett.

„Sokat küzdött a gondolataival az Értelemről, Életről és Boldogságról. Nem bírta tovább. Békére akart lelni” - írta közleményében a család.

A TMZ forrásai szerint Avicii egy borosüveget tört össze, azzal vágta meg magát. Két forrásuk szerint a nyakát vágta meg, de a harmadik ezt határozottan tagadta, szerinte a csuklóján vágta fel az ereit. "Nem tudjuk megerősíteni ezeket az értesüléseket, de a források pontos információkkal rendelkeznek Avicii haláláról" - írja a TMZ.

Aviciit április 20-án találták holtan Ománban. A művész évek óta súlyos alkoholproblémákkal küzdött.

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.