Egy detroiti rádió letiltotta Kanye West számait, miután a rapper hülyeségeket mondott a rabszolgaságról

popzene
2018 május 03., 21:09
comments 85

Az 105.1 The Bounce detroiti rádió közölte, hogy letiltotta Kanye West összes zenéjét, mivel a rapper szerintük túl messzire ment azzal, hogy azt mondta, úgy tűnik neki, a rabszolgaság valójában a feketék döntése volt, mert hagyták.

„Úgy érezzük, Kanye túl messzire ment a legutóbbi nyilatkozatával, amiben azt mondta, »a rabszolgaság választás volt«” – közölte a The Morning Bounce című műsor két dj-je, BiGG és Shay Shay. „Elegünk van” – írták.

Azt is írták: „Nem akarjuk hallani Kanye zenéjét. Úgyhogy most kiállunk, és nem játsszuk többé a zenéjét; egyszerűen megtagadjuk, hogy platformot biztosítsunk neki.”

photo_camera Fotó: Kenzo Tribouillard/AFP

Kanye West egyébként arról is beszélt, hogy a Taylor Swift-jelenet óta a rádiókkal sem volt jó a viszonya. Most sem lett jobb. (LA Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.