184 ezer euróval végzett az óriásit blöffölő magyar pókeres

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A nap hazai internetes sztárja volt a magyar pókeres, Györgyi Krisztián, aki egy ♣7 ♠2-vel a kézben vitt véghez elképesztő blöfföt Monte Carlóban. 

Péntek délutánra kiderült, hogy a rendszeresen óriásiakat blöffölő, váratlanul hívó Györgyi a verseny ötödik helyén végzett, és 184 ezer eurót kaszált így. 

Sikere azért is elképesztő, hiszen legalulról, egy öteurós selejtezőből jutott el az 5300 eurós nevezési díjas főversenyre. 

A Nemzeti Sport beszámolója szerint már a helyszínen jelezte, hogy ott lesz az európai pókersorozat, az EPT következő, barcelonai állomásán is. 

Györgyi jelenleg Németországban él, és fémipari szakmunkásként dolgozik, a póker (eddig legalábbis) csak hobbi volt az életében. 

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.