Az Adidas nem rúgja ki Kanye Westet csak azért, mert baromságot mondott a rabszolgaságról

DIVAT
2018 május 04., 08:24
comments 57
photo_camera Fotó: Jonathan Leibson/AFP

Miután Kanye arról beszél, hogy a 400 éves rabszolgaság neki inkább választásnak tűnik, több aláírásgyűjtést is indítottak, hogy bojkottálják a rapper számait és termékeit. Egy detroiti rádió már jelezte is, hogy nem játssza többé a számait.

Többek között az Adidast is felszólították, hogy bontson szerződést Kanyéval, és ne árulja tovább a Yeezy kollekcióját. Kasper Rorsted, az Adidas ügyvezetője a Bloombergnek erről azt mondta, vannak olyan megszólalások, amiket nem támogatnak, el is fognak beszélgetni Kanye Westtel az ügyről, de nem merült fel, hogy szerződést bontanának vele. Rorsted hozzátette, hogy Westnek továbbra fontos szerepe van a cég márkastratégiájában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.