Felsorakozott az élőlánc a Parlament előtt

A Kossuth térről jelentkező Botos Tamás szerint sok rendőr látszik a környező utcákban, de a  kordonnak egyelőre csak az Alkotmány utca és a Kossuth tér sarkán van nyoma. Közben a téren néhány ember tüntet.  

Fotó: botost/444.hu

A Jogállam nevű Facebook-csoport korábban bejelentette, hogy hétfő este élőláncot állítana a Parlament köré. Hétfő délután 100-150 ember fel is sorakozott a parlament épülete előtt. 

Hétfő délután felsorakozott az élőlánc a Kossuth téren.Fotó: Botos Tamás/444

A cikk korábbi verziójában azt írtuk, hogy az Alkotmány utcánál letámsztott kordonokat a hatóságok fogják használni a Kossuth tér körbezárásához. Ezekről közben kiderült, hogy az egyik tüntetés kellékei lesznek. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.