„Mind tolvajok vagytok!” – üvöltötték a szurkolók, akik kifütyülték a kormánytisztviselőt a stadionavatón

Az alábbi videón az látható és hallható, ahogy az iraki Nadzsafban, a 7 év után elkészült, és a hétvégén átadott új, 30 ezer férőhelyes stadion avatóján a szurkolók kifütyülik a beszédet mondó kormánytisztviselőt, és hangosan azt skandálják, hogy:

„Mind tolvajok vagytok!”

A magyar olvasóknak is ismerős lehet a jelenet: hasonló történt 2014-ben Ferencvárosban, amikor a Groupama Aréna megnyitóján a beszéde alatt kifütyülték Kubatov Gábor FTC-elnököt és fideszes pártigazgatót, illetve Orbán Viktor miniszterelnököt, akit 2016-ban is kifütyültek az MTK-stadion avatóján.

A magyar miniszterelnök azóta nem is adott át stadiont.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.