„Mind tolvajok vagytok!” – üvöltötték a szurkolók, akik kifütyülték a kormánytisztviselőt a stadionavatón

futball
2018 május 07., 04:44

Az alábbi videón az látható és hallható, ahogy az iraki Nadzsafban, a 7 év után elkészült, és a hétvégén átadott új, 30 ezer férőhelyes stadion avatóján a szurkolók kifütyülik a beszédet mondó kormánytisztviselőt, és hangosan azt skandálják, hogy:

„Mind tolvajok vagytok!”

link Forrás

A magyar olvasóknak is ismerős lehet a jelenet: hasonló történt 2014-ben Ferencvárosban, amikor a Groupama Aréna megnyitóján a beszéde alatt kifütyülték Kubatov Gábor FTC-elnököt és fideszes pártigazgatót, illetve Orbán Viktor miniszterelnököt, akit 2016-ban is kifütyültek az MTK-stadion avatóján.

link Forrás

A magyar miniszterelnök azóta nem is adott át stadiont.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.