Orbán Viktor valóban levelet küld, de nem mindenkinek jut a köszönetből

Szombaton írtuk meg, hogy újabb levelet adott postára Orbán Viktor. Ebben először is közli, hogy a magyarok minden eddiginél nagyobb felhatalmazást adtak az új kormánynak, majd köszönetet mond azoknak, akik szavaztak. Aztán kiderül, hogy nem lehet hátradőlni: „Sok küzdelem vár még ránk.” 

Fotó: urfip/444.hu

A Kormányzati Tájékoztatási Központ vasárnap az MTI-vel azt közölte, hogy a postás csak azoknak kézbesíti a közpénzből telenyomtatott papírt, akik korábban hozzájárultak ahhoz, hogy a kormány kapcsolatot tartson velük.

Ha valaki nem kapta meg, mert nem akarja, hogy levelezzen vele a miniszterelnök vagy csak pénzt spórolna az országnak, azoknak eláruljuk, hogy Orbán szerint erről szólnak majd az előttünk álló évek:

„A választók kijelölték a következő időszak legfontosabb kérdéseit is. Magyarország úgy határozott, hogy nem akar bevándorlóországgá válni és minden eszközzel meg akarja védeni biztonságát és kultúráját. Ez a döntés egyértelmű, és kötelezi az új magyar kormányt arra, hogy védje meg Magyarországot.”

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.