Orbán Viktor valóban levelet küld, de nem mindenkinek jut a köszönetből

2018 május 7., hétfő 2:20

Szombaton írtuk meg, hogy újabb levelet adott postára Orbán Viktor. Ebben először is közli, hogy a magyarok minden eddiginél nagyobb felhatalmazást adtak az új kormánynak, majd köszönetet mond azoknak, akik szavaztak. Aztán kiderül, hogy nem lehet hátradőlni: „Sok küzdelem vár még ránk.” 

Fotó: urfip/444.hu

A Kormányzati Tájékoztatási Központ vasárnap az MTI-vel azt közölte, hogy a postás csak azoknak kézbesíti a közpénzből telenyomtatott papírt, akik korábban hozzájárultak ahhoz, hogy a kormány kapcsolatot tartson velük.

Ha valaki nem kapta meg, mert nem akarja, hogy levelezzen vele a miniszterelnök vagy csak pénzt spórolna az országnak, azoknak eláruljuk, hogy Orbán szerint erről szólnak majd az előttünk álló évek:

„A választók kijelölték a következő időszak legfontosabb kérdéseit is. Magyarország úgy határozott, hogy nem akar bevándorlóországgá válni és minden eszközzel meg akarja védeni biztonságát és kultúráját. Ez a döntés egyértelmű, és kötelezi az új magyar kormányt arra, hogy védje meg Magyarországot.”