Több mint 1000 perc késést okozott Münchenben, hogy egy másnapos német nem tudta, hol van

Egy 25 éves férfi hétfőn reggel egy tehervonat konténerében ébredt Münchenben az esti ivászat után. Mivel fogalma sem volt hogy került oda, arról meg végképp nem, hogy juthatna ki, a mobiljáról felhívta a rendőrséget.

Mivel nem tudta megmondani, melyik volt az a tehervonat, amelyikre részegen felszállt, a rendőröknek és a tűzoltóknak az egész pasingi állomást át kellett kuattniuk, ami miatt addig le kellett állítani a forgalmat. Legalább 86 vonatot kellett átnézniük, és bár a kutatás csak 15 percig tartott, de így is összesen 1280 perc késést hozott össze. Ráadásul még tiltott helyen való tartózkodás miatt meg is büntethetik. (Guardian/Presseportal)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.