Több mint 1000 perc késést okozott Münchenben, hogy egy másnapos német nem tudta, hol van

közlekedés
2018 május 07., 18:57
comments 111

Egy 25 éves férfi hétfőn reggel egy tehervonat konténerében ébredt Münchenben az esti ivászat után. Mivel fogalma sem volt hogy került oda, arról meg végképp nem, hogy juthatna ki, a mobiljáról felhívta a rendőrséget.

Mivel nem tudta megmondani, melyik volt az a tehervonat, amelyikre részegen felszállt, a rendőröknek és a tűzoltóknak az egész pasingi állomást át kellett kuattniuk, ami miatt addig le kellett állítani a forgalmat. Legalább 86 vonatot kellett átnézniük, és bár a kutatás csak 15 percig tartott, de így is összesen 1280 perc késést hozott össze. Ráadásul még tiltott helyen való tartózkodás miatt meg is büntethetik. (Guardian/Presseportal)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.