Jégeső és villámlás verte szét az ellenzéki tüntetést

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Civil Ellenzéki Kerekasztal este hatra kormányellenes tüntetést szervezett a Kossuth térre, amire több ezren elmentek. A beszédek elhangzása után, negyed nyolckor szakadni kezdett a jégeső, és dörögni az ég, majd jött a villámlás.

A hivatalos tüntetés ezzel gyakorlatilag véget ért, ugyanis aki elázott, az fázhat. Az élő adásunk végén látható, hogyan szakadt le az ég:

Helyszíni tudósítónk, Sarkadi Zsolt azt mondta, a jégeső feltüzelte az embereket, akik újra szép számban a téren vannak. Rendőrsorfal állt fel a Parlament lépcsőjénél, nyomakodás is kezdődött elöl, ahol kb. 100 ember áll. Azt skandálják, hogy „Mocskos Fidesz” és hogy „Diktátor!”

Azt is skandálták, hogy: „Egészségügyet!”

Fotó: Sarkadi Zsolt/444

Este nyolc előtt pár perccel már elég szellős volt a tér, de még skandálták páran, hogy Orbán egy geci.

Fotó: Sarkadi Zsolt/444

(Címlapkép: Bankó Gábor)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.