Jégeső és villámlás verte szét az ellenzéki tüntetést

POLITIKA
2018 május 08., 17:25
comments 174

A Civil Ellenzéki Kerekasztal este hatra kormányellenes tüntetést szervezett a Kossuth térre, amire több ezren elmentek. A beszédek elhangzása után, negyed nyolckor szakadni kezdett a jégeső, és dörögni az ég, majd jött a villámlás.

link Forrás

A hivatalos tüntetés ezzel gyakorlatilag véget ért, ugyanis aki elázott, az fázhat. Az élő adásunk végén látható, hogyan szakadt le az ég:

link Forrás

Helyszíni tudósítónk, Sarkadi Zsolt azt mondta, a jégeső feltüzelte az embereket, akik újra szép számban a téren vannak. Rendőrsorfal állt fel a Parlament lépcsőjénél, nyomakodás is kezdődött elöl, ahol kb. 100 ember áll. Azt skandálják, hogy „Mocskos Fidesz” és hogy „Diktátor!”

link Forrás

Azt is skandálták, hogy: „Egészségügyet!”

photo_camera Fotó: Sarkadi Zsolt/444

Este nyolc előtt pár perccel már elég szellős volt a tér, de még skandálták páran, hogy Orbán egy geci.

photo_camera Fotó: Sarkadi Zsolt/444

(Címlapkép: Bankó Gábor)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.