A kínai nő azt várta, hogy lökjék, ezért nem ugrott le az új-zélandi hídról

ÉLET
2018 május 09., 03:14
comments 87

"Goooooooo!" - üvölti az új-zélandi bungee-kezelő a kínai turistának.
"Csiajuuuuuu! (Gyerünk!)" - üvölti vissza a kínai turista a bungee-kezelőnek.

link Forrás

Közben pedig telik-múlik az idő. A kínai turista végül bő egy percig ácsorgott a szakadék fölött, mire végre kézzel-lábbal elmagyarázzák neki, hogy bizony itt neki kell ugrania, nincs kire várjon. A bungee-kezelők a maguk részéről mindent megpróbáltak, türelmesen magyarázzák neki, hogy melyik irányba is kéne indulnia fentről. Lefele. "Hölgyem, indulnia kell, nem várhat tovább! ... Még mindig itt van" - hallani, ahogy győzködik.

link Forrás

A Shanghaist szerint eltérő kultúrák találkozásából adódott a vicces félreértés. A nő azért üvölti, hogy csiaju, mert Kínában bizony lökni szokták a beszari, tökölő jelentkezőket. Ő pedig a jelek szerint annyira hozzá van ehhez szokva, hogy magától nem is ugrana, azt várja, hogy végre valaki lelökje.

Hogy nem félt, azt bizonyítja, hogy mikor végre sikerült elmutogatni neki a dolgot, gondolkozás nélkül a mélybe veti magát, még az egyik cipőjét is elveszti ugrás közben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.