A felesége melltartóját húzta fel a tehene tőgyére a skót paraszt

ÉLET
2018 május 11., 14:08

Futótűzként, vagyis akkor már inkább kifutó tejként terjed a neten két, egymással szorosan összefüggő, szigorúan állattenyésztési tematikájú twit. A skóciai Tainben élő Donald Ross ugyanis szerdán lefotózta a szomszéd tehenének a tőgyét, majd kiposztolta a twitterre, mire a nem állattenyésztőkből álló többség felkapta, mint Semjén Zsolt a törpe püspököt.

link Forrás

A lelkesedés oka az, hogy a szomszéd egy emberi melltartót húzott fel a tehene mellére. Nem perverzitásból vagy dadaizmusból kifolyólag, hanem mert a kisborjú valamiért nem akart szopni a hátsó csöcsökből, mire a gazda kitalálta, hogy ha eltakarja valamivel az első tőgybimbókat, akkor majd talán ráfanyalodik a hátsókra is. És mint a pár órával később készült második képen látható is, a terv tökéletesen bevált.

link Forrás

A nap egyik legnépszerűbb embere tehát az Ismeretlen Melltartós Gazda, akinek ezúton is szívből gratulálunk!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.