A felesége melltartóját húzta fel a tehene tőgyére a skót paraszt

Futótűzként, vagyis akkor már inkább kifutó tejként terjed a neten két, egymással szorosan összefüggő, szigorúan állattenyésztési tematikájú twit. A skóciai Tainben élő Donald Ross ugyanis szerdán lefotózta a szomszéd tehenének a tőgyét, majd kiposztolta a twitterre, mire a nem állattenyésztőkből álló többség felkapta, mint Semjén Zsolt a törpe püspököt.

A lelkesedés oka az, hogy a szomszéd egy emberi melltartót húzott fel a tehene mellére. Nem perverzitásból vagy dadaizmusból kifolyólag, hanem mert a kisborjú valamiért nem akart szopni a hátsó csöcsökből, mire a gazda kitalálta, hogy ha eltakarja valamivel az első tőgybimbókat, akkor majd talán ráfanyalodik a hátsókra is. És mint a pár órával később készült második képen látható is, a terv tökéletesen bevált.

A nap egyik legnépszerűbb embere tehát az Ismeretlen Melltartós Gazda, akinek ezúton is szívből gratulálunk!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.