Az USA dél-koreai jómódot ígér Észak-Koreának az atomért cserébe

Az Egyesült Államok hajlandó segíteni Észak-Korea gazdaságának, ha Phenjan megsemmisíti atomfegyvereit, jelentette ki Mike Pompeo külügyminiszter a dél-koreai kollégájával, Kang Kjung Vhával tartott közös pénteki sajtótájékoztatóján.

Az amerikai külügyi tárca vezetője szerint a phenjani vezetéssel folytatandó tárgyalások célja a Koreai-félsziget ellenőrizhető atomfegyver-mentesítése. Mint mondta, "jó és tartalmas" párbeszédet tudott folytatni Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel a héten.

„Amennyiben Észak-Korea merészen arra szánja el magát, hogy gyorsan megszabadul az atomfegyverektől, úgy az Egyesült Államok is kész együttműködni Észak-Koreával, hogy a dél-koreai barátainkhoz mérhető jómódot érjen el" - hangoztatta Pompeo.

„Világossá tettük, hogy a szankciók megmaradnak, amíg nem látunk tartalmi intézkedéseket Észak-Koreától az atomfegyver-mentesítésre" - emelte ki Kang Kjung Vha.


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.