Ott tart a MÁV, hogy nem tud vonatpótló buszt biztosítani, így az utasoknak gyalog kell átmenniük Érd felsőről Érd alsóra

közlekedés
2018 május 12., 06:11

Már az olyan alapszolgáltatást sem képes biztosítani a MÁV, hogy egy vonat kiesése esetén busszal szállítsa tovább az utasait. 

Szombaton reggel szomorú, ám a legkevésbé sem példátlan eset történt: a Pécsről Budapestre tartó Tubes Intercity elgázolt egy embert. Az adott pályaszakaszt lezárták, így amíg a helyszínelés tart, a vonatforgalom ott leállt, a szerelvények így csak Érd felsőig közlekednek.

"Bár a Máv-Start igényelt vonatpótló buszokat, egy társaság sem tudott járműveket biztosítani, emiatt az utasoknak Érd-felsőről Érd-alsóra át kell gyalogolniuk és onnan tudják útjukat folytatni Budapestre"

- áll az MTI hírében.

Még szerencse, hogy a két állomás között csak kábé 250 méter a távolság, de nehezebb csomagokkal azt is kellemetlen megtenni.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.