Dühében szilánkosra törte tévéjét a BL-döntőn vesztes Vardar sztárjának férje

A Nemzeti Sport élesszemű újságírói vették észre, hogy nem mindenki viselte olyan könnyen a drámaira sikeredett BL-döntő izgalmait, és a vereséget, mint  a Vardar Szkopje játékosai, akik vasárnap hosszabbítás után 27-26-ra kikaptak a  Győri Audi ETO KC-tól a Budapest Sportarénában és sorozatban második döntőjüket bukták el a zöldekkel szemben. 

A macedónok sztárja, (az időközben a Siófok csapatához szerződött) Andrea Penezic élettársa, az egyébként a macedón Renova labdarúgócsapatának kapusaként ismert Matija Kobetic például akkora kárt tett a tévéjében, hogy egyenesen a sorozatot szervező kézilabda-szövetségtől követelt magának egy újat.  Aztán lehet, hogy azóta valahonnan mégis lett új készülék, mert Kobetic azóta mintha törölte volna a posztot: 

Elsőre benéztem, és úgy láttam, Kobetic törölte a posztot, de olvasónk Máté jelezte, hogy természetesen instasztoriról volt szó:

Fotó: Mateja Kobetic Instagram

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.