Németh Szilárd megszereltette az internetet

INTERNET
2018 május 15., 11:05
comments 141
photo_camera Fotó: Németh Szilárd/Facebook

A Fidesz alelnöke, Németh Szilárdnál a Facebookon jelezte, hogy nem jó nála a net, ezért magyarázatot vár a T-Systemstől. A cég azonnal közölte, hogy utánanéz a dolognak.

Pár órán belül meg is érkezett a cég hivatalos válasza: „A szolgáltatás kimaradása a csepeli körzetben a múlt héten fellépett áramkimaradás miatti műszaki probléma során keletkezett. A javításon a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország munkatársai dolgoznak, legkésőbb a mai nap végéig helyreáll a szolgáltatás.”

Sőt, a cég rögtön utána közölte, hogy a szolgáltatás már helyre is állt. Németh Szilárd tehát megszereltette az internetet, és ehhez nem is kellett mást tennie, mint hogy felemelte a hangját a Facebookon. Igazi magyar sikertörténet ez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt