Németh Szilárdnál nem jó a net, magyarázatot vár a T-Systemstől

Frissítés: a probléma már meg is oldódott.

Itt az új kétharmad, kijelöltetett az új irány, nem lesz itt kecmec, bárminemű probléma iziben rendeztetik. Németh Szilárd Fidesz-alelnök és országgyűlési képviselő kedd reggel váratlanul az alábbi üzenetet írta ki a Facebook-oldalára:

Fotó: Németh Szilárd/Facebook

Írtunk a Magyar Telekom és a T-Systems sajtóosztályának, hogy igaz-e, amit a fideszes országgyűlési képviselő írt, miszerint a T-Systems „blokkolja az irodáját”, és ha igaz, mit szándékoznak tenni az ügyben. Amint válaszolnak, a cikkünket frissítjük. Frissítés 9:42: a cég máris közölte, hogy utánanéz a kérdésnek.

Kubatov Gábor (balra) és Németh Szilárd fideszes képviselők az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. november 13-án.Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

Az egyébként meglepő lenne, ha a BKK-tól közbeszerzési eljárás nélkül munkát kapó, a Nemzeti Választási Rendszert kiszolgáló T-Systems, ami a Kubatov Gábor fideszes pártigazgató által vezetett FTC szponzora, szabotálná a fideszes birkózó munkáját, mindenesetre a labda az ő térfelükön pattog. És az óra ketyeg.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.