Orendi: A csúcson kell abbahagyni

sport
2018 május 15., 07:18
comments 24

Közleményben erősítette meg a 24.hu információját a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség ügyvezető igazgatója: valóban távozik posztjáról. Orendi Mihály döntését azzal indokolta, hogy

"a csúcson kell abbahagyni. Amit elterveztem, megvalósítottuk. A sportág kiegyensúlyozott, transzparens gazdálkodással rendelkezik, a szakmai munka kiváló, a társadalmi bázis szélesedik. MOB alelnökként és tanácsadóként maradok a sportág mellett, de most már élvezni szeretném a megtermelt munka gyümölcseit, s több időt tölteni a családommal, akikre az utóbbi években sajnos nagyon kevés jutott."

Orendi Kósa Lajos elnök meghívására látta el az ügyvezető igazgatói teendőket 2015 februárja óta. Emlékezetes: a most távozó vezetőnek van mind a mai napig közös cége a csengeri 1300 milliárdos szélhámos nővel. A szövetség közleménye szerint Orendi utódjáról a pénteki tisztújító közgyűlésen megválasztott új vezetés dönt majd. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.