Lehagyták Orbánt a Európai Néppárt csoportképéről

A csütörtöki az EU és a nyugat-balkáni országok szófiai csúcstalálkozója előtt tartott az Európai Néppárt is magas szintű megbeszélést a bolgár fővárosban. A frakció Twitter-oldala és a magyar miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan szerint is részt vett a megbeszélésen Orbán Viktor,

de az azt követő csoportképről már lemaradt.

Emlékezetes: Orbánt a választások után rapportra rendelte a Néppárt vezetősége, hogy megtudják: 

"a jövőben is folytatja-e Magyarország átalakítását illiberális demokráciává".

A magyar miniszterelnök és sajtófőnöke szerint csak a szokásos kérdések, és a jövő évi uniós választásokról egyeztettek Brüsszelben. 

A néppárti csúcs után 

  • Orbán az Európai Unió állam- és kormányfőinek munkavacsoráján vesz részt.
  • Csütörtökön a nyugat-balkáni csúcstalálkozó munkaüléseire valamint a V4-miniszterelnökök külön egyeztetésére csütörtökön kerül sor,
  • emellett a magyar miniszterelnök több kétoldalú tárgyalást is folytat majd európai vezetőkkel, 

tájékoztatta az MTI-t Havasi.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.