Rogán Antal a baráti reklámcégekről: Ha lesz közbeszerzés, tessék indulni!!4

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az RTL Klub Híradója elevenítette fel Rogán Antal hétfői miniszterjelölti meghallgatásán elhangzottakat azután, hogy kedden a K-monitor megírta:

az év első hónapjában Balásy Gyula cégei húzták be az állami reklámköltések 84 százalékát, mintegy 9,7 milliárd forint értékben.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője arra a felvetésre, hogy miért mindig olyan emberek cégeinél landolnak az állami milliárdok, akik Szijjártó Péter barátai, vagy mondjuk az ő korábbi szomszédja, úgy reagált, hogy

ha lesznek ilyen közbeszerzések a jövőben, akkor tessék rajta indulni. 

Minden új jelentkezőnek örülnek. 

A milliárdokra pedig azt mondta Rogán, hogy

az ő tárcája gazdálkodik a minisztériumok közül a legkevesebb pénzzel.

Igaz, azt elfelejtette hozzátenni, hogy nincs a régióban még egy olyan ország, aminek

a Top10 reklámköltői közt szerepelne az állam, nemhogy egyenesen a második legtöbbet hirdető lenne, mint Magyarországon.

A CANnual Report szerint 2016-ban csak a Telekom hirdetett több pénzért Magyarországon, mint a magyar állam.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.