Sikeres szerda: 12 milliárdnyi közbeszerzést húzott be a Duna Aszfalt

Nagyot tarolt ma a Duna Aszfalt, számolt be a 24.hu. A kormány és Mészáros Lőrinc-közeli Szíjj László cége

több mint 12 milliárd értékben nyert el közbeszerzést szerdán.

  • A becsült értéknél egymilliárdért többért, 8,77 milliárdért vállalták "az 54. sz. főút M5 autópálya és 5. sz. főút közötti szakasz kapacitásbővítésénél az előkészítés folytatását," illetve magát a megvalósítást.
  • Illetve a Nyugat-Dunántúlon nyertek el különböző útépítéseket, összesen négymilliárd értékben. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.