Baszódjál meg, Törökország, posztolta az izraeli miniszterelnök fia

külföld
2018 május 18., 09:16
comments 109

Benjámin Netanjahu fia, Yair Netanjahu Instagramon üzent az országnak, a kormány emberei azonban nem látnak ebben hibát, hiszen ő csak egy magánszemély, aki privát véleményét fogalmazta meg - írja a Haaretz

Az ellentétek a két ország között kedden újultak ki, amikor Ankara visszahívta nagykövetét Izraelből a Gázában meggyilkolt palesztin tüntetők miatt. Szerdán az izraeli külügyminisztérium berendelte Törökország egyetlen olyan diplomatáját, aki még az országban tartózkodott, miután Izrael nagykövetét biztonsági ellenőrzésnek vetették alá, amikor elhagyta az országot. Ezt az izraeli vezetés megalázónak és elfogadhatatlannak tartja.

Yair Netanjahuval korábban azért foglalkozott a sajtó, mert egy norvég egyetemistával, Sarah Leikangerrel járt.

photo_camera Fotó: © yair.netan Instagram


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt