Továbbra sem fizet jogdíjat a TV2

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Pont egy hónapja írtuk meg: mivel nem szolgáltatott adatot az előző évi nézettségéről, illetve bevételeiről 

az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2 Csoport az Artisjusnak, ezért a szerzői jogdíjak hazai jogkezelő szervezete nem tud a számukra számlát kiállítani, így bírósághoz fordulnak.

Az Artisjus pénteken publikálta az előző évre vonatkozó játszási listák utáni statisztikáit, innen tudni, hogy

négy csatorna, köztük a TV2 egyáltalán nem szolgáltatott adatokat, 

írja a Kreatív. A csatorna tette történelmi, a lapnak az Artisjus elárulta:

korábban még soha nem fordult elő, hogy egy ekkora csatorna sumákoljon. 

Ahogy egy hónapja mi, úgy most a Kreatív is kereste a TV2-t az ügy miatt. Egyelőre nem érkezett válasz egyik megkeresésre sem.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.