2018-ban több amerikai iskolást lőttek le, mint ahány katonát

Miután pénteken Santa Fében és a texasi Houston közelében is volt több halálos áldozattal járó iskolai lövöldözés, a Washington Post közölt egy statisztikát, amiben az iskolai lövöldözések halálos áldozatainak számát összehasonlították az amerikai védelmi minisztérium statisztikáival.

Ebből kijött, hogy idén több amerikai halt meg iskolai lövöldözésben, mint ahány katona szolgálat közben.

A cikk megjelenése után kiderült, hogy a védelmi minisztérium számait korrigálni kell egy helikopterbalesettel és a haditengerészet számaival, de a Houston melletti lövöldözéssel így is az iskolai halálesetek száma a nagyobb, az egyik 29, a másik 31 fő.

A tavalyi statisztikák szerint egy éve még sokkal veszélyesebb volt katonának menni, mint iskolába járni az Egyesült Államokban.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.