2018: Beköszöntött a biciklis műesések kora

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az ember azt hinné, egy bicikliversenyen nincs értelme elesni csak úgy, hiszen az a cél, hogy minél hamarabb érjünk a célba, az elesés meg ugye általában időigényes dolog.

A Tour of Norway szerdai versenynapján azonban Pawel Bernas, a CCC Sprandi versenyzője máshogy ókumlált, és versenytársai csoportos bukása után ahelyett, hogy egyszerűen kikerülte volna az emberhalmot, eldobta a bringáját, és lehuppant a járdaszigetre.

Az alábbi videón narancssárga pólóban látható:

Később beismerte, hogy valóban jobb eredményt remélt ezzel, a szabályok szerint ugyanis aki az utolsó 3 kilométeren belül bukik, és ezért marad le a főmezőnyről, megkapja a főmezőny idejét mg akkor is, ha a bukás miatt amúgy késve ér célba.

Bernas is erre hajtott, azt mondta, korábban alaposan kihajtotta magát, és nem volt biztos benne, hogy bírja-e majd a hajrát.

A kerékpáros később elnézést kért a tettéért, azt mondta, 190-es pulzusnál nem volt tiszta a feje, rossz döntést hozott. (Index

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.