A FIFA előírta, hogy a focisták fogadják nyugodtan a huhogást a vébén

Az angol válogatottat külön felkészítik arra, hogy a játékosok ne boruljanak ki, és főleg ne vonuljanak le a pályáról, ha rasszista támadás érné őket a lelátóról.

Oroszországban meglehetősen gyakori, hogy a közönség huhogással és más rasszista jelzésekkel támad a nem fehér játékosokra. A FIFA azonban figyelmeztette a csapatokat, hogy sértett játékosaik nem vonulhatnak le a pályáról, nem borulhatnak ki, ha ilyet észlelnek.

Huligánok is járnak meccsre Oroszországban.Fotó: KIRILL KUDRYAVTSEV/AFP

Inkább jelenteniük kell az esetet a meccs végén mérkőzés ellenőrének, aki majd a jelentésében foglalkozik az üggyel. (90min.com)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.