A Starbucksban mostantól akkor is kakilhatol, ha nem vettél semmit

Tbg
ÉLET
2018 május 21., 14:33
comments 140

Miután Philadelphiában óriási botrány lett abból, hogy letartóztattak két fekete férfit egy Starbucks kávézóban, a cég általános budiliberalizációt rendelt el: mostantól minden betérő jogosult a Starbucks vécék használatára, nem kell ahhoz blokkal igazolni, hogy vásárolt is valamit.

A CBS a Hollywood sugárúton járt utána, mit szólnak a vendégek és a személyzet az új helyzethez, és a riportból úgy tűnik, mindenki bizakodó, bár akadnak kétkedők is, akik hajléktalanszállások kialakulására számítanak. (Los Angelesben komoly problémát jelent a hajléktalanok ellátása, illetve az, hogy kevés a városban a nyilvános illemhely.)

A fizető vendégek egy része örül, mert velük is előfordult már, hogy csak jót ...ni vagy jó ...ni akartak a helyen felesleges cukor- és koffeinfogyasztás nélkül, mások szerint az ingyenesen üldögélők majd elveszik a helyet a fizetővendégektől. (CBSLA)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.