Elsöprő támogatás: a Fidesz józsefvárosi polgármesterjelöltje pár óra alatt a szükséges aláírások HÉTSZERESÉT szedte össze

Sára Botond, a Fidesz józsefvárosi polgármesterjelöltje kedden a Facebook-oldalán egy videóval jelentette be, hogy:

„Pünkösdre való tekintettel ma délelőtt kezdtük el a polgármester-jelöltséghez szükséges ajánlások összegyűjtését. Néhány óra alatt több mint kétezren támogattak aláírásukkal, ami a hivatalos előírás csaknem hétszerese.”

Ilyen szintű túlteljesítést legalább 30 éve nem látott az ország, még akkor sem, ha a Fidesz-KDNP a parlamenti választási kampányban már az aláírásgyűjtés első napján mindenhol megszerezte a szükséges aláírásokat. (Ráadásul a közzétett felvételeiken sehol sem a hivatalos ajánlóíveket íratták alá a rajongóikkal, hanem a Kubatov-listát bővítették.)

Sára Botond fő kihívója egyébként a független Győri Péter, a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány vezetője, aki mögé az összes ellenzéki párt beállt.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.