Pár évvel ezelőtt is balesetezett a ceglédberceli tragédia kilenc ember halálát okozó sofőrje

Kilenc ember halt meg Ceglédbercelnél, amikor egy homokszállító teherautó kisbusszal ütközött a 4-es úton kedden. A brutális balesetben hét férfi és két nő, köztük hét román állampolgár veszítette életét. A balesetet a romániai kisbusz okozta, amely nagy sebességgel előzött, és frontálisan ütközött egy teherautóval.

Szerda reggel egy videófelvétel is kikerült, amelyen az látszik, hogy a kisbusz sofőrje élőben közvetítette a brutális esetet a Facebookon, és valószínűleg ez vezethetett a tragédiához.

A Bors csütörtök reggel azt írta, a 38 éves sofőr Szlovéniában dolgozó mezőgazdasági munká­sokat szállított haza Maros megyébe. Utolérték a férfi egyik ismerősét is, aki azt mondta, a férfi pár évvel ezelőtt Mikefalván belerohant egy szabályosan közlekedő autóba is, amelyben két nő utazott. Egyikük kómába esett, a másikuk súlyosan megsérült. Akkor a balesetező sofőr csak pénzbírságot kapott az ismerős szerint.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.