Pár évvel ezelőtt is balesetezett a ceglédberceli tragédia kilenc ember halálát okozó sofőrje

2018 május 24., csütörtök 4:48
135

Kilenc ember halt meg Ceglédbercelnél, amikor egy homokszállító teherautó kisbusszal ütközött a 4-es úton kedden. A brutális balesetben hét férfi és két nő, köztük hét román állampolgár veszítette életét. A balesetet a romániai kisbusz okozta, amely nagy sebességgel előzött, és frontálisan ütközött egy teherautóval.

Szerda reggel egy videófelvétel is kikerült, amelyen az látszik, hogy a kisbusz sofőrje élőben közvetítette a brutális esetet a Facebookon, és valószínűleg ez vezethetett a tragédiához.

A Bors csütörtök reggel azt írta, a 38 éves sofőr Szlovéniában dolgozó mezőgazdasági munká­sokat szállított haza Maros megyébe. Utolérték a férfi egyik ismerősét is, aki azt mondta, a férfi pár évvel ezelőtt Mikefalván belerohant egy szabályosan közlekedő autóba is, amelyben két nő utazott. Egyikük kómába esett, a másikuk súlyosan megsérült. Akkor a balesetező sofőr csak pénzbírságot kapott az ismerős szerint.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt