Shane Tusup: Katinka elárult, megcsalt az edzőpartnerével, Dudás Dániellel

sport
2018 május 24., 20:28
comments 733

„Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-el nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök” – írta délelőtt Hosszú Katinka többszörös magyar olimpiai bajnok úszóvilágbajnok a férjéről és volt edzőjéről a Facebookon, mielőtt eltűnt a platformról.

Este viszont Shane Tusup tett ki egy angol nyelvű szöveget a Facebookra, amiben súlyos vádakat és magánéleti információkat oszt meg. Azt állítja, Hosszú Katinka elárulta, többször is megcsalta az edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

link Forrás

Tusup szerint Hosszú azzal szabotálta a házasságuk helyrehozását, hogy tudatosan félrevezette azzal, hogy Tusupnak vannak problémái és az ő karakterével van gond. Mint írja, Hosszú először novemberben árulta el, hogy megcsalta, és bár ő igyekezett megbocsátani, az úszóvilágbajnok húsvétkor megint elhagyta Dudásért, innen pedig nincs visszaút.

Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzõje a nõi 200 méteres hátúszás döntõje közben a 17. vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2017. július 29-én
photo_camera Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Azt írja, a tíz év alatt Hosszú Katinka nem kötelezte el magát mellette, hanem manipulálta és megvezette, a kapcsolatuk pedig egy hazugságra épült. „Őszintén hiszem, hogy sosem szeretett, egyszerűen szerette, ahogy neki szenteltem magam” – zárja a nyílt levelet Tusup.

A lépés azért is meglepő, mert Hosszú verzióját nem ismerjük, ő nem avatta be a nagyközönséget a magánéleti problémáik konkrét részleteibe, csak a tényről számolt be, hogy különélnek, majd azt is ő jelentette be, hogy menthetetlen a házasságuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.