Váratlanul mégis találkozott a dél-koreai elnök Kim Dzsongunnal

Szombaton mégis találkozott egymással Mun Dzsein dél-koreai elnök és Kim Dzsongun észak-koreai diktátor a két ország közötti demilitarizált zónában. Most mindkét fél azon dolgozik, hogy összehozzák a a találkozót az észak-koreai vezető és az amerikai elnök között, miután Donald Trump csütörtökön váratlanul lemondta a júniusra tervezett tárgyalást. Aztán pénteken már arról beszélt, hogy talán mégis találkozna  Kim Dzsongunnal. Mun Dzsein vasárnap reggel jelenti be, hogy mire jutottak. (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.