„Azóta sem aludtam, újra és újra lejátszódnak a jelenetek a fejemben” - mondja a Liverpool kapusa

2018 május 27., vasárnap 16:06
172

A szombat esti BL-döntő a Real Madrid zsinórban harmadik győzelme, Bale káprázatos gólja és Szalah sérülése mellett egyértelműen a Liverpool német kapusa, Loris Karius hatalmas hibái miatt marad emlékezetes.

Ez történt az első gól előtt:

Ez pedig a Real harmadik góljánál:

Karius pedig kitörölhetetlenül beírta magát a BL történelmébe, még ha nem is úgy, ahogy tervezte. 

A kapus vasárnap délután Twitteren írt arról, hogy a meccs óta aludni sem tudott, újra és újra lejátszódnak ezek a jelenetek a fejében, és

tudja, hogy nagyot hibázott, és csalódást okozott.

Azt írja, ha tehetné, visszaforgatná az időt, és azért is sajnálja különösen, ami történt, mert azt érezték, hogy megverhették volna a Realt. A szurkolóknak pedig megköszönte a támogatást.

Fotó: SERGEI SUPINSKY/AFP

A döntőn egyébként feltűnő volt, hogy az összetört kapust előbb vigasztalták a madridi játékosok, mint saját csapattársai. A kapus pedig azóta halálos fenyegetéseket is kapott Liverpool-szurkolóktól, olyan súlyosakat is, amiket a rendőrség vizsgál.

De az indulatok nemcsak körülötte szabadultak el. Kariusnál sokkal több gyűlöletet kap a Real csapatkapitánya, Sergio Ramos, aki súlyos sérülést okozott a Liverpool egyiptomi csatárának, Mohamed Szalah-nak, aki a sérülés miatt a vb-ről is lemaradhat. Szalah Egyiptomban nemzeti hős, az ország pedig 1990 óta először jutott ki a világbajnokságra - Ramosra így elképesztő gyűlöletáaradt zúdul.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt