A százötvenedik teherautó is beszorult a Hülyeség Hídja alá

ÉLET
2018 május 29., 06:12
comments 138

"Most vasárnap egy újabb kamionsofőr hagyta figyelmen kívül a figyelmeztető jelzéseket, így ő lett a 150. bátor lélek, aki beszorult Szentpétervár immár legendás felüljárója alá" - írja a Moscow Times. A híd, ami csupán 2,7 méter magas, és a Hülyeség Hídja néven lett ismert - és ezen a néven saját Twittere is van -, 2009-ben épült, vagyis évi átlag 16,67 sofőr érez magában elég bátorságot ahhoz, hogy megkíséreljen átjutni a felüljáró alatt.

link Forrás

Az idei átlagon felüli év, május végéig már 14 teherautó szorult a híd alá. A legutóbbi alkalommal egy GAZelle márkájú orosz teherautó járt így, pedig arra külön tábla figyelmeztet, hogy ez a típus biztosan nem fér át a híd alatt.

A sofőrt nem rázta meg az eset, mint mondta, "ez bárkivel megtörténhet". A jókedélyű szentpéterváriak tortával köszöntötték a hidat százötvenedik áldozata emlékére.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.