Egy félrenyelt gumicukor miatt szállt le Budapesten az Air India Delhi – London járata

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az airportal.hu számolt be róla, hogy Budapesten szakította meg útját az indiai légitársaság járata: a Boeing 787-8 Dreamliner Delhiből tartott Londonba, de egy utas rosszulléte miatt Magyarországon szálltak le. 

A beteget ellátó AMS repülőtéri egészségügyi szolgálat tagjai látták el, és mint a lap írja, a csapat tagjait infarktus gyanújával riasztották: a gépbe lépve azt látták, hogy személyzet lélegeztet, illetve mellkaskompressziót alkalmaz egy idős nőn. 

Átvették ekkor az ellátást, és műfogással emelték a beteget a hordágyra. A művelet közben, a szegycsontot ért nyomás miatt a beteg légútjából egy fél golflabda nagyságú gumicukor darab távozott. Ezután nem sokkal a nő légzése és keringése is rendeződött, stabil állapotban adták át a helyszínre érkező mentőknek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.