Kemény Dénes ősszel lemond a Magyar Vízilabda Szövetség éléről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az MVLSZ honlapjának adott interjúban beszélt arról Kemény Dénes, hogy szeptember végétől nem folytatja az elnöki munkát.

„Ezúton szeretném bejelenteni, hogy miután a szeptemberi férfi világkupával véget ér a válogatott szezon, szeptember végétől nem folytatom az elnöki munkát. Addig természetesen ellátom a teendőket. Ezért az MVLSZ elnökségének a legközelebbi ülésen javasolni fogom, hogy hívjon össze rendkívüli elnökválasztó közgyűlést”

– mondta a válogatottal szövetségi kapitányként korábban 3 olimpiai aranyérmet begyűjtő Kemény Dénes, aki 2012 decembere óta vezeti a szövetséget.

Fotó: Botos Tamás/444

Kemény nem indokolta távozását. (MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.