Orbán a jelenlétével megtisztelte a születésnapos Tarlóst

buli
2018 május 29., 13:59
comments 76

Az Index úgy tudja, a hétvégén Orbán Viktor meglepetésszerűen ellátogatott a Tarlós István főpolgármester 70. születésnapjára rendezett bulira, és vele tartott Rogán Antal is, de ott volt Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter is.

Az Index rákérdezett Tarlósnál, aki csodálkozva fogadta a megkeresést, de a hírt nem cáfolta. A lap szerint a főpolgármester „kijelentette, hogy ez egy magánjellegű rendezvény volt, és hozzátette azt is, hogy nem közpénzből”.

photo_camera A két amigo 2013-ban Fotó: Botos Tamás

A lap szerint Orbán gesztusa egyfajta nyomatékosítás volt, hiszen nemrég felkérte Tarlóst, hogy induljon el 2019-ben is a főpolgármesteri székért. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt