Őrizetbe vették a Ferihegy felé magasságkorlátozó kapuba rohanó busz sofőrjét

baleset
2018 május 29., 08:16
comments 103

Hétfőn 22:47 perckor a XVIII. kerületben, a Ferihegyi Repülőtérre vezető úton egy busz a magasságkorlátozó kapunak ütközött, ami a jármű felső részét ledarálta. A balesetben 27-en sérültek meg, közülük nyolcan súlyosan, egyikük sincs közvetlen életveszélyben.

Összeroncsolódott emeletes autóbusz a Ferihegyi repülőtérre vezető úton 2018. május 29-re virradó éjjel, miután a külföldi rendszámú jármű a Felsõcsatári úti aluljáró előtti magasságkorlátozó kapunak rohant.
photo_camera Összeroncsolódott emeletes autóbusz a Ferihegyi repülőtérre vezető úton 2018. május 29-re virradó éjjel, miután a külföldi rendszámú jármű a Felsõcsatári úti aluljáró előtti magasságkorlátozó kapunak rohant. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály a busz vezetőjét tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt gyanúsítottként hallgatta ki, majd az 52 éves ukrán férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.